top of page

Wat te doen op Bonaire

Palmtree.png

FX Bonaire Kiteschool

Leer kitesurfen op de mooiste plek ter wereld. Door de passaatwind, die hier het hele jaar waait en het warme zeewater is Bonaire een van de beste plekken om te leren kitesurfen.

Bonaire Kiteschool en Holiday Houses Bonaire bieden u nu de mogelijkheid om te leren kitesurfen op ‘s werelds beste plek. Bonaire Kiteschool beheerst de beste technieken die nodig zijn om u te leren kitesurfen in een veilige en vriendelijke leeromgeving. Alle instructeurs zijn internationaal erkende IKO (International Kiteboarding Organization) gecertificeerde leraren.

Al onze appartementen zijn gelegen op maximaal 15 minuten rijden van Atlantis Beach, waar de lessen plaatsvinden, dat maken de appartementen van Holiday Houses Bonaire de perfecte locatie om te genieten voor of na uw lessen. 

Heeft u interesse in het nemen van kitesurflessen en wilt u dit graag combineren met een verblijf bij Holiday Houses Bonaire? Neem dan contact op met ons, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken voor uw vakantie op Bonaire! Of neem eerst een kijkje op de website van FX Bonaire Kiteschool.

FX Bonaire Bike Rental

Bonaire staat natuurlijk bekend om alle prachtige  watersport mogelijkheden, maar er zijn ook nog andere manieren om de pracht van Bonaire te ervaren.

 

Sightseeing op een actieve manier! Al fietsend het eiland verkennen en ontdek de ruige kanten van Bonaire, bereik plaatsen waar het niet mogelijk is om met de auto te komen over de aangelegde mountainbike routes of gewoon lekker over de weg fietsen? FX Bonaire levert Cannondale mountainbikes van hoge kwaliteit. Of u nu de fietsen gebruikt om gewoon te cruisen en rond te fietsen, of de mountainbike routes te verkennen, onze goed onderhouden fietsen zijn geschikt voor alle niveaus. 

Naast verhuur van fietsen biedt FX Bonaire ook privé- en groep-MTB-tochten aan. Hun gidsen laten je de prachtige, afgelegen en ongerepte kant van Bonaire zien. 

Wil je fietsen op Bonaire? En wilt u dit graag combineren met een verblijf bij Holiday Houses Bonaire? Neem dan contact op met ons, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken! Of neem eerst een kijkje op de website van FX Bonaire Kiteschool.

bottom of page